
Ingredienser för cirka 20 stycken
1 dl margarin eller smör
2 dl socker
2 dl nataurell yoghurt
5 msk mjölk
2 ägg
5 dl mjöl
2 msk kakao
1 tsk bikarbonat
3 dl mörk choklad (till exempel Lindt 75%)
Steg för steg:
- Sätt ugnen på 200 grader
- Häll margarin och socker i en skål och blanda ordentligt tills smeten är luftig
- Blanda i yoghurt, mjölk och ägg och blanda därefter samman tills smeten är fin och luftig
- Sikta ner en blandning av mjöl och bikarbonat i blandningen. Blanda samman väl
- Hacka chokladen och rör ner i smeten
- Häll smeten i muffinsformar
- Grädda i cirka 20 minuter
Smakade finfint, hade mörk och god choklad i
SvaraRaderaMumsig smet ;-)
SvaraRaderajag har hemkunskap och hoppas att det blir gott ;)
SvaraRaderadet här ska bli gott :)
SvaraRaderao va gott det var ;)
SvaraRaderaIngen kakao?
SvaraRaderajo, denna person glömde bara att skriva det i instruktionerna. ta 1 dl kakao istället superb!
Raderavarför ska man ha youghurt i har aldrig hafti något recept
SvaraRaderao.o??
om man inte har kakao blir det ju ingen choklad muffins maen den var god
SvaraRaderakakao?
SvaraRaderaEh, kan man ha fil istället för yoghurt?????
SvaraRaderaPROVA MED VIT CHOKLAD
SvaraRaderaMåste man ha yoghurt?
SvaraRaderaSmeten smakade smaskens ;-)
SvaraRaderaJättegoda hade dom inne i 15 i varmluftsugn, vid servering så silade jag lite florsocker över.
SvaraRaderaDet är ju mörk choklad i och då behövs ju inte kakao. Barnen gjorde dem igår....makalöst goda!!!!!
SvaraRaderaSka man smälta smöret??
SvaraRadera